Voorbeeldmateriaal

Bekijk hieronder een voorbeeldles Begrijpend Lezen met Kidsweek in de Klas. Hiervoor heeft u een gratis LessonUp account nodig. U ziet alle lesmaterialen die u maandelijks kunt verwachten bij een abonnement op Kidsweek in de Klas.

  • Digibordles
  • Verwerkingsopdrachten voor uw leerlingen (op papier en/of digitaal)
  • Lesinstructie bij de digibordles
  • Antwoorden bij de verwerkingsopdrachten

 

digibordles

Actualiteit

Actualiteit

Begrijpend Lezen met Kidsweek in de Klas behandelt wekelijks actuele artikelen uit Kidsweek. Door de actuele lessen wordt begrijpend lezen voor uw leerlingen weer leuk! Dit zorgt voor beter tekst- en nieuwsbegrip van leerlingen.

 

Digitaal

Volledig digitaal

Het gebruik van de krant en gedrukte lesmaterialen is met deze digitale methode niet meer nodig. Alle opdrachten maken de leerlingen in hun eigen digitale leeromgeving. De leerkracht start met een digibordles waarna de leerlingen op eigen niveau aan de slag kunnen.

Resultaten

Resultaten volgen

De leerkracht kan de resultaten van de leerlingen tijdens het maken van de opdracht nauwkeurig volgen. Nakijken van de lessen van uw leerlingen is hierdoor een stuk eenvoudiger. Na het nakijken kan de leerkracht per vraag aanwijzingen geven via een berichtensysteem.

Printen

Printbare PDF's

Naast de digitale verwerking, bieden we nog steeds de mogelijkheid om uw leerlingen de opdrachten op papier te laten maken met de printbare werkbladen in PDF-vorm. U profiteert dus van zowel de digitale mogelijkheden als opdrachten op papier.

Meester Jaco over voordelen Kidsweek in de Klas

Meester Jaco van de Hoeksteen (Bussum):

Het grote pluspunt van Kidsweek in de Klas was voor ons allemaal dat de kinderen enthousiast gingen lezen. Daar moest je bij de vorige methodes hard aan trekken. Het is elke keer weer een feest als Kidsweek uitgedeeld wordt. En je krijgt de zwakke lezers ook makkelijk aan het lezen. Vooral het enthousiasme om te gaan lezen vind ik heel sterk aan deze methode!