Digitale leeromgeving

Een gedeelte van het lesmateriaal van Kidsweek in de Klas is in LessonUp te vinden. Hier vindt u:

  • Actueel lesmateriaal voor begrijpend lezen;
  • Lessen woordenschat;
  • Lessen begrijpend luisteren;
  • Actuele leskaarten;
  • Lesmateriaal gemaakt in samenwerking met andere partijen;
  • Lessen mediawijsheid (los abonnement).


In LessonUp vindt u interactieve lessen die geschikt zijn voor het digibord, pc, laptop, of smartphone. De resultaten van uw leerlingen zijn vervolgens te volgen middels het registratiesysteem.

Bekijk een proefles.

Voor gratis toegang tot de proefles dient u eenmalig uw e-mailadres achter te laten. 

6

Startscherm met het lesmateriaal 

Toegang tot LessonUp
Na het afsluiten van een abonnement op Kidsweek in de Klas (begrijpend lezen of mediawijsheid), ontvangt de school via e-mail de inloggegevens tot het account. De school stelt één beheerder aan, die zijn of haar collega's uitnodigt. Vervolgens kunnen de leerkrachten de klassen en leerlingen toevoegen. Het lesmateriaal staat elke donderdag voor 16 uur voor u klaar. Via de link: www.kidsweekindeklas.nl/lesmateriaal komt u direct terecht bij het actuele lesmateriaal. U krijgt hiervoor wekelijks een reminder via de e-mail. De lessen voor mediawijsheid verschijnen maandelijks.

Handleiding
Alvast meer lezen over het gebruik van LessonUp? In deze handleiding leggen we uit hoe u met het lesmateriaal van Kidsweek in de Klas in LessonUp aan de slag kunt en vertellen we welke mogelijkheden u nog meer met LessonUp heeft.

Download de handleiding voor de digitale omgeving.

Wat kunt u nog meer met LessonUp?
Naast de wekelijkse lessen van Kidsweek in de Klas, kunt u LessonUp ook gebruiken voor uw eigen digibordlessen. Creëer ze zelf, of maak bestaande lessen interactief door een woordweb, video of quiz toe te voegen.

Terug naar informatie over:

Begrijpend lezen

Mediawijsheid