Vacature onderwijsredacteur

Young & Connected, uitgever van Kidsweek, Samsam en 7Days is op zoek naar een onderwijsredacteur (24–32 uur).
Begrijpend Lezen, Mediawijsheid van Kidsweek in de Klas en burgerschap van Samsam zijn methodes die gemaakt worden bij de krant Kidsweek en bij het blad Samsam. Mediawijsheid is een opzichzelfstaande digitale lesmethode.

Werkzaamheden

Je ontwikkelt lesmateriaal voor Kidsweek, 7Days en Mediawijsheid. Je digitaliseert lesmateriaal in onze digitale leeromgeving LessonUp.

Jij

- bent enthousiast over de lesmaterialen van Young & Connected.

- bent thuis in (een van) de vakgebieden begrijpend lezen, woordenschat, mediawijsheid en/of burgerschap en wilt je hier verder in verdiepen.

- hebt kennis van de organisatie van het PO, van de gangbare lesmethodes en actuele onderwijsontwikkelingen.

- hebt bij voorkeur ervaring als docent in het PO en/of VO.

- kunt bij voorkeur 1 februari 2018 starten.

Over Young & Connected

Young & Connected B.V. is een multimediale uitgever van onder meer Kidsweek, 7Days & Samsam. met 36 enthousiaste en betrokken medewerkers. Wij zijn gespecialiseerd in content gericht op kinderen en jongeren, in de vorm van weekkranten, custom publishing uitgaven, websites, nieuwsbrieven, boeken, lesmateriaal, apps en events.

Het merk Kidsweek richt zich op de doelgroep kinderen van 6 t/m 12 jaar en het merk 7Days is voor jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Naast deze weekkranten biedt Young & Connected ook innovatieve en actuele lesmethodes aan op 2.900 basisscholen middels haar merken Kidsweek in de Klas, Samsam en 7Days op School. Wekelijks worden er door de onderwijsredactie lessen Begrijpend Lezen, Burgerschap & Mediawijsheid (en actuele leskaarten) bij Kidsweek en lessen Nederlands en Burgerschap bij 7Days ontwikkeld.

Uitgeverij Young & Connected B.V., is onderdeel van de Sijthoff Media Groep, waar o.a. ook Binnenlands Bestuur, Adformatie en AG Connect deel van uitmaken.

Reactie

Spreekt de functie je aan? Mail je sollicitatiebrief en CV dan voor 10 januari naar Femke Ruiter via f.ruiter@yandc.nl onder vermelding van ‘sollicitatie onderwijsredacteur’. Uiteraard kun je ook contact opnemen als je vragen over de vacature hebt.