Reading:
Vacature Accountmanager Onderwijs

Image

Vacature Accountmanager Onderwijs

door Tineke
9 januari 2020

Als accountmanager van Kidsweek in de Klas, 7Days en Samsam schakel je met de onderwijsredactie, maar ga je vooral zelfstandig te werk.
Uitgeverij Young & Connected, waar Kidsweek, 7Days en Samsam worden ontwikkeld, is op zoek naar een accountmanager die onze lesmethodes bij basisscholen en het voortgezet onderwijs gaat verkopen. De lesmethodes zijn gericht op de vakgebieden begrijpend lezen, wereldoriëntatie & taal en burgerschap. Ben jij enthousiast over onze lesmethodes? En heb jij een groot netwerk binnen de scholen en/of ben je bereid om je hierin te verdiepen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkzaamheden

Als accountmanager van Kidsweek in de Klas, 7Days en Samsam schakel je met de onderwijsredactie, maar ga je vooral zelfstandig te werk. Zo benader je scholen die interesse hebben getoond in (een van de) methodes van Young & Connected of leg je nieuwe contacten aan uit eigen netwerk. Je gaat bij deze scholen langs en geeft uitleg over de lesmethodes met als doel deze te verkopen. De eerste maand hou je vervolgens contact met deze nieuwe scholen om te kijken hoe de lesmethode bevalt. Feedback en wensen uit de markt speel je door naar de onderwijsredactie. Tevens vervul je een ambassadeursrol bij de scholen welke onze methodes al afnemen.

Jij:

• bent enthousiast over de bladen en lesmaterialen van Young & Connected en wilt je graag verdiepen in de achtergronden van de ontwikkeling van onze methodes;
• hebt een netwerk binnen het PO en/of VO;
• bent thuis in (een van de) vakgebieden waarin Young & Connected actief is: begrijpend lezen, wereldoriëntatie geïntegreerd met taal en/of burgerschap;
• hebt kennis van de organisatie van het PO en/of VO, van de gangbare lesmethodes en actuele onderwijsontwikkelingen;
• hebt bij voorkeur ervaring als docent in het PO en/of VO;
• hebt bij voorkeur commerciële werkervaring opgedaan;
• bent proactief en werkt zelfstandig;
• bent een goede gesprekspartner voor leerkrachten en schoolbesturen;
• weet mensen te enthousiasmeren / overtuigen om met onze lesmethodes te werken.

Young & Connected biedt:

• Een contract voor 24 uur verdeeld over 3 dagen, bij een dynamische organisatie;
• de kans om scholen kennis te laten maken met onze onderwijsconcepten;
• een leuke uitdagende functie bij een ondernemend bedrijf dat vooroploopt met digitale technieken;
• veel ruimte om eigen ideeën te ontwikkelen en ook daadwerkelijk uit te voeren;
• je ontvangt een salaris van € 2.700,00 bruto per maand op basis van 36 uur per week en goede secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Uitgeverijbedrijf.

Over Young & Connected

Young & Connected B.V. is een multimediale uitgever van onder meer Kidsweek, 7Days & Samsam, met 35 enthousiaste en betrokken medewerkers. Wij zijn gespecialiseerd in content gericht op kinderen en jongeren, in de vorm van weekkranten, custom publishing uitgaven, websites, nieuwsbrieven, boeken, lesmateriaal, apps en events.
Het merk Kidsweek richt zich op de doelgroep kinderen van 6 t/m 12 jaar, Samsam op 8 t/m 12 jaar en het merk 7Days is voor jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Naast deze weekkranten biedt Young & Connected ook innovatieve en actuele lesmethodes aan op zo’n 3.000 scholen middels haar merken Kidsweek in de Klas, Samsam en 7Days op School. Wekelijks worden er door de onderwijsredactie lessen begrijpend lezen, wereldoriëntatie geïntegreerd met taal en burgerschap ontwikkeld.

Uitgeverij Young & Connected B.V., is onderdeel van de Sijthoff Media Groep.
Sijthoff Media is een crossmediaal mediabedrijf van nieuws- en vakmedia, gevestigd in Amsterdam. Onze media bieden content op het gebied van IT, marketing, media, communicatie, creatie, lokaal bestuur, kinderen en jongeren. Onze onafhankelijke redacties informeren en verbinden maandelijks meer dan 800 duizend professionals en ruim 1 miljoen kinderen en jongeren in de leeftijd 7 tot en met 24 jaar. Bekende merken van Sijthoff Media zijn Adformatie, AG Connect, Binnenlands Bestuur, Kidsweek, 7 Days en Samsam.

Reactie

Spreekt de uitdaging je aan? Mail je motivatiebrief en CV dan naar Joris van Roemburg (Commercieel Directeur) via j.vanroemburg@yandc.nl onder vermelding van ‘vacature accountmanager onderwijs’. Voor vragen over de vacature kun je uiteraard ook contact opnemen via bovenstaand mailadres.

Gerelateerde berichten

2 november 2020

Gratis lespakket Wereld en Taal over de Amerikaanse Verkiezingen

Elke maand schrijft Frank een blog over zijn leven als leraar. Deze maand vertelt hij over de schooltuin.

10 februari 2020

4 tips om leesplezier te verbeteren met Kidsweek in de Klas

Arrow-up