Veelgestelde vragen

Onderstaand treft u de antwoorden aan op de meest gestelde vragen. Hebben we hiermee uw vraag niet kunnen beantwoorden, neem dan contact met ons op contact met ons op.

Inhoudelijke vragen

Kidsweek in de Klas biedt twee methodes aan. Begrijpend Lezen en Wereld & Taal. Bij het abonnement Begrijpend Lezen biedt Kidsweek in de Klas ook lessen begrijpend luisteren en woordenschat aan.

De Stichting Leerplanontwikkeling (SLO) heeft onze methode beoordeeld en laat weten dat Kidsweek in de Klas als een volledige methode voor begrijpend lezen kan worden ingezet. De methode Kidsweek in de Klas - Begrijpend Lezen voldoet aan alle relevante kerndoelen voor begrijpend lezen in het basisonderwijs.

In het schooljaar 2019-2020 is Kidsweek in de Klas gestart met de methode Wereld & Taal. We streven er naar om in twee jaar tijd alle kerndoelen van wereldori├źntatie aan te bieden.

Ja, de methodes zijn goed te combineren.

Ja. Bij begrijpend lezen lessen, zit elke week een les pre-teaching voor leerlingen die moeite hebben met woordenschat of technisch lezen.

Ja. De lesinstructies zijn opgebouwd aan de hand van het Expliciete Directe Instructie- model (EDI). Daarbij wordt het Gradual Release of Responsibility Instruction model (GRIMM) gevolgd.

De contactpersoon van uw school heeft een mail ontvangen met inloggegevens. De afzender is LessonUp. Deze contactpersoon kan alle leerkrachten die met Kidsweek in de Klas werken, toevoegen. In hoofdstuk 7 van de handleiding leest u hoe u dit kunt doen. Met uw inloggegevens kunt u hier inloggen.

Abonnementen

Bekijk hier alle abonnementsoorten die wij aanbieden.

Dat kan! Via deze link kunt u een gratis informatiepakket aanvragen.

Het volledige trainingsaanbod vindt u hier.

Kidsweek in de Klas - Wereld & Taal is een digitale methode. Maar uiteraard kunt u een abonnement op Wereld & Taal wel combineren met een abonnement op Begrijpend Lezen. Neem contact op met onze lezersservice voor een aanbod op maat.

Bekijk onze abonnementsvoorwaarden.

Bezorgen

Kidsweek in de Klas - Begrijpend Lezen verschijnt 35 keer per schooljaar. Bij de bezorging van de kranten wordt er rekening gehouden met de vakantiespreiding. Dit betekent dat er in het geval van vakantie geen kranten worden geleverd. De kranten worden op donderdag of vrijdag geleverd. Het digitale lesmateriaal staat donderdag einde dag online.

Wereld & Taal verschijnt 40 keer per jaar. De lessen staan wekelijks op donderdag online.

De kranten worden op donderdag of vrijdag bezorgd. Heeft u op vrijdag nog niets ontvangen, dan kunt u contact opnemen met de Lezersservice. Zij zijn telefonisch bereikbaar (nummer: 020-225 1224) van maandag t/m donderdag van 09.00 - 17.00 uur en vrijdag van 09.00 - 13.00 uur of per mail lezersservice@kidsweek.nl.

Voorwaarden

Via deze link kunt u ons privacy statement inzien.

De algemene voorwaarden kunt u hier vinden.

Kidsweek in de Klas uitproberen?

Maak nu kennis met de actuele onderwijsmethodes van Kidsweek in de Klas.
Vraag nu gratis een informatiepakket aan of sluit een voordelig abonnement af!

Arrow-up