Reading:
Doe mee met De Grote Kerstkaartenactie!

Image

Doe mee met De Grote Kerstkaartenactie!

9 november 2022

Wie vrolijk jij op met een kaartje?

Yes, bijna kerst! Kijk jij ook zo uit naar gezelligheid, warmte en lichtjes? De feestdagen zijn voor veel mensen hét moment om samen tijd door te brengen. Maar niet voor iedereen… Veel ouderen voelen zich eenzaam en hebben weinig contact tijdens de feestdagen. Ze krijgen bijna nooit bezoek of een vrolijk kaartje van iemand die aan ze denkt.

Om deze mensen op te vrolijken organiseren Het Nationaal Ouderenfonds en PostNL De Grote Kerstkaartenactie. Een kaart is zoveel meer dan alleen een papiertje. Het laat zien dat iemand aan je denkt én zorgt voor een glimlach. Een klein gebaar met groot effect!

Vrolijke verrassing

Meedoen met De Grote Kerstkaartenactie? Leuk! Maak en schrijf een vrolijke kerstkaart alleen of met je klas en bezorg deze bij eenzame ouderen in jouw wijk. Zo heb je direct de kans om naar elkaar te zwaaien of een praatje te maken! Je kunt je kaarten ook naar het Nationaal Ouderenfonds sturen. Zij zorgen er samen met PostNL voor dat deze voor kerst terechtkomen bij woonzorgcentra in heel Nederland, zodat de mensen die daar wonen een vrolijke verrassing in hun brievenbus vinden. Samen bezorgen we de mooiste dagen van het jaar!

Aanmelden kerstkaartenactie scholen

Scholen kunnen zich tot en met 13 november aanmelden voor de actie. Zowel de bestelling als het verzenden van de kaarten is kosteloos. Zijn de kaarten af? Dan zijn er twee opties:

1.  Scholen kunnen de kerstkaarten tot 12 december naar het Nationaal Ouderenfonds sturen. Dan zorgen wij voor de bezorging.
2. Leerlingen bezorgen uiterlijk 18 december de kaarten zelf bij ouderen in de wijk.

Wil je zelf meedoen met De Grote Kerstkaartenactie? Dat kan ook! Lees meer over De Grote Kerstkaartenactie voor particulieren.

Veel plezier bij het schrijven en bezorgen van de kerstkaarten! De Grote Kerstkaartenactie is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds in samenwerking met PostNL Bijzondere Momenten Fonds en Kidsweek. Samen bezorgen we duizenden ouderen vrolijke en mooie momenten deze kerst.

Gerelateerde berichten

3 juli 2023

Zomerboekje 2023

door
5 september 2022

3 vragen aan gymdocent Timo Vogels over energizers

Arrow-up