Reading:
Masterclasses LessonUp x Kidsweek

Image

Masterclasses LessonUp x Kidsweek

18 december 2020
Heb jij ons kanaal op LessonUp al eens bekeken? Op ons kanaal vind je de wekelijkse lessen voor Begrijpend Lezen en Wereld & Taal en heel veel extra lesmateriaal. Naast onze lessen staan er in LessonUp ook veel ander educatief lesmateriaal waarmee leerkrachten hun (digitale) les kunnen verrijken.
 
In samenwerking met LessonUp​ organiseren wij op 28 januari een Masterclass over wereldoriëntatie waarin we leerkrachten meenemen in onze lesmethode Wereld & Taal. We geven concrete tips en inspiratie die je direct in kunt zetten in de klas.
 
Deze Masterclass is onderdeel van de eerste serie LessonUp Masterclasses die op 27 en 28 januari online plaatsvinden. In samenwerking met de LessonUp partners worden er zo’n 10 Masterclasses gehost. Schrijf je snel in via onderstaande button!

Gerelateerde berichten

Verveeld kijkend meisje met boek
4 oktober 2022

Zo vergroot je het leesplezier in de klas 

Esther is de bedenker van het rouwpaspoort. Jaimy heeft veel aan haar tips.
14 november 2022

Tips voor de leerkracht: hoe ga ik om met rouw in de klas?

Probeer geen oplossingen te bedenken en blijf vragen aan een leerling waar hij of zij behoefte aan heeft: praten over het verdriet, of juist niet. Esther Ruël Engelman, rouwbegeleider bij Mijn gouden traan en zelf ook leerkracht in het onderwijs, zit vol tips over hoe om te gaan met rouw in de klas.

Leerkracht en leerling aan het werk
31 augustus 2022

Lesideeën bij Kidsweek 35 2022

Arrow-up