Reading:
Masterclasses LessonUp x Kidsweek

Image

Masterclasses LessonUp x Kidsweek

18 december 2020
Heb jij ons kanaal op LessonUp al eens bekeken? Op ons kanaal vind je de wekelijkse lessen voor Begrijpend Lezen en Wereld & Taal en heel veel extra lesmateriaal. Naast onze lessen staan er in LessonUp ook veel ander educatief lesmateriaal waarmee leerkrachten hun (digitale) les kunnen verrijken.
 
In samenwerking met LessonUp​ organiseren wij op 28 januari een Masterclass over wereldoriëntatie waarin we leerkrachten meenemen in onze lesmethode Wereld & Taal. We geven concrete tips en inspiratie die je direct in kunt zetten in de klas.
 
Deze Masterclass is onderdeel van de eerste serie LessonUp Masterclasses die op 27 en 28 januari online plaatsvinden. In samenwerking met de LessonUp partners worden er zo’n 10 Masterclasses gehost. Schrijf je snel in via onderstaande button!

Gerelateerde berichten

Wereld & Taal
23 maart 2020

Thuisonderwijs met Kidsweek, SLO en Schooltv

Het is een verwarrende tijd voor leerlingen en leraren. De scholen zijn dicht maar het onderwijs gaat door. Er zijn online talloze lesideeën te vinden maar hoe zorg je er voor dat van al deze ideeën goed onderwijs kan worden gemaakt? Kidsweek, Schooltv en SLO bundelen hun krachten en werken samen om thuisonderwijs aan leerlingen uit groep 5 t/m 8 te ondersteunen.

luizenmoeder
10 oktober 2018

De Luizenmoeder Quiz

ls je het populaire AVROTROS-programma De Luizenmoeder nog níet kent is dat niet raar, dat vinden wij alleen maar heel bijzonder. De satirische televisiecomedy over het gedrag van ouders en personeel van basisschool De Klimop, tegen elkaar, de kinderen en onderling, is een regelrechte hit! De personages van het schoolplein zijn namelijk enorm herkenbaar.

28 september 2020

Achterstand door corona

Arrow-up