Reading:
De 5 leukste juffen op TikTok

Image

De 5 leukste juffen op TikTok

door Tineke
13 september 2021

De tijd dat TikTok alleen voor leuke dansjes van kinderen en jongeren waren, ligt ver achter ons. Inmiddels hebben ook zat volwassenen het social media platform gevonden. Tijdens de lockdowns door corona bood het welkome afleiding maar ook een manier om veel kinderen te bereiken en te helpen met thuisonderwijs. Zo zitten er ook veel meesters en juffen op het social medium. We zetten de 5 leukste juffen op TikTok op een rij.

1. Juf Iris

Juffie Iris maakt als juf in groep 3 veel grappige situaties mee. Ze maakt filmpjes over herkenbare situaties in de klas, vragen van kleuters en vooroordelen over het juf zijn.

@juffie_iris

Welke ben ik vergeten? Volgens mij zei ik dit vroeger ook allemaal 😅 ##ihatetotellyou ##justwonthappen ##iadmireyou ##voorjou ##juf ##school

♬ Original Sound - Unknown

2. Juf Joyce

Juf Joyce laat zien hoe leuk het is om juf te zijn en maakt leuke content mét en zonder haar klas. Ze plaatst haar filmpjes op TikTok én op YouTube

3. Juf Bo

Hoe het is om juf te zijn van de combinatieklas groep 7 & 8? Dat laat Juf Bo zien op haar kanaal. Hoewel er nog coronaregels gelden, werd het wel een speciale avond.

@juf_bo

Eindfeest groep 8! 🤩💃🏼🕺🏼Hadden jullie ook een feest?! ##school ##juf ##teacher ##viral ##fyp ##voorjou ##foryoupage

♬ good 4 u - Olivia Rodrigo

4. Juf Lonneke

Ook juf Lonneke deelt van alles over haar klas op de app. Zoals dit creatieve filmpje waarin ze tie-dye shirts maken! 

@juflonneke

Vandaag met de klas tie dye gedaan op onze shirts! Dit is het resultaat van mijn shirts. Like voor het resultaat van de hele klas!! ##tiedyen ##fyp

♬ Summer Days - Martin Garrix / Macklemore / Patrick Stump

5. De klas van Juf Kim

Juf Kim deelt grappige filmpjes een bereidt zich alvast voor op het nieuwe schooljaar…

Gerelateerde berichten

lesgeven aan de hand van actualiteit
22 maart 2021

Wereld & Taal, lesgeven aan de hand van actualiteit

luizenmoeder
10 oktober 2018

De Luizenmoeder Quiz

ls je het populaire AVROTROS-programma De Luizenmoeder nog níet kent is dat niet raar, dat vinden wij alleen maar heel bijzonder. De satirische televisiecomedy over het gedrag van ouders en personeel van basisschool De Klimop, tegen elkaar, de kinderen en onderling, is een regelrechte hit! De personages van het schoolplein zijn namelijk enorm herkenbaar.

Kinderen knutselen buiten in het gras
4 juli 2022

Kidsweek zomerboekjes 2022

Elk schooljaar maakt Kidsweek in de Klas drie zomerboekjes boordevol puzzels, lees- en knutselopdrachten, kleurplaten, recepten, challenges en nog veel meer leuks! Leuk voor tijdens de laatste dagen in de klas, maar ook voor thuis, op de achterbank, of op het strand.

Arrow-up