Image

De Luizenmoeder Quiz

10 oktober 2018

♪ Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent! Ben je voor het eerst hier of ben je al bekend? Stamp met je voeten, zet je handen in je zij. Ik ben Ank en wie ben jij? ♪

Als je het populaire AVROTROS-programma De Luizenmoeder nog níet kent is dat niet raar, dat vinden wij alleen maar heel bijzonder. De satirische televisiecomedy over het gedrag van ouders en personeel van basisschool De Klimop, tegen elkaar, de kinderen en onderling, is een regelrechte hit! De personages van het schoolplein zijn namelijk enorm herkenbaar.

Doe de luizenmoeder quiz en kom er achter wat jouw rol op De Klimop zou zijn.

Geschreven door: Niek de Bruijn

Meer leuke lestips en het laatste over de lesmethodes van Kidsweek in de Klas ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

21 februari 2022

Doe de carnavalspuzzel!

Wereld & Taal
23 maart 2020

Thuisonderwijs met Kidsweek, SLO en Schooltv

Het is een verwarrende tijd voor leerlingen en leraren. De scholen zijn dicht maar het onderwijs gaat door. Er zijn online talloze lesideeën te vinden maar hoe zorg je er voor dat van al deze ideeën goed onderwijs kan worden gemaakt? Kidsweek, Schooltv en SLO bundelen hun krachten en werken samen om thuisonderwijs aan leerlingen uit groep 5 t/m 8 te ondersteunen.

5 oktober 2022

Maak kans op een boekenpakket!

door
Arrow-up