Reading:
Webinar: samenhang in het zaakvaakonderwijs en taal

Image

Webinar: samenhang in het zaakvaakonderwijs en taal

21 januari 2021

Nu kinderen weer onderwijs vanuit huis moeten volgen is het belang van efficiënte waardevolle lessen weer groter dan ooit. Dus waarom zou je dan niet meerdere vakken in één les integreren? Tijdens de eerste lockdown hebben Kidsweek in de Klas en SLO samen meerdere lessen ontwikkeld waarbij taal geïntegreerd wordt bij het zaakvakonderwijs.

Over dit webinar

Maar deze samenhang tussen vakken is niet alleen nu van toepassing, ook als de kinderen straks weer gewoon op school zijn heeft dit veel voordelen. Wat die voordelen precies zijn en hoe je dit kan implementeren in jouw lessen vertellen wij je graag tijdens het Webinar Samenhang in het zaakvaakonderwijs en taal.

Tijdens dit webinar vertellen Anne-Christien Tammes (leerplanontwikkelaar bij SLO) en Femke Ruiter (hoofd Onderwijs Kidsweek in de Klas) je alles over het belang van geïntegreerde lessen, zowel vanuit de theorie als vanuit de praktijk. Met meerdere praktijkvoorbeelden geeft dit webinar je ook handvatten om zelf met geïntegreerd lesgeven aan de slag te gaan.

Meld je aan voor dit webinar

Wanneer: 27 januari – 14:00
Waar: via de link die wordt gestuurd na aanmelding
Terugkijken: heb je je aangemeld maar komt er toch iets tussen? Geen zorgen! Je kan dit webinar op een later tijdstip terugkijken. 

Klik op de afbeelding hieronder om je aan te melden

Gerelateerde berichten

Ga aan de slag met meertaligheid in de klas.
20 november 2022

6 manieren om aan de slag te gaan met meertaligheid in de klas

Oekraïens, Turks, Pools, Chinees, Arabisch. Grote kans dat u als leerkracht deze verschillende talen ooit in het klaslokaal hebt gehoord. Een meertalige klas kan een uitdaging vormen, maar kan ook worden gezien als een enorm pluspunt. Hoezo een kostbaar en ingewikkeld landenproject organiseren? Ga op uitwisseling in je eigen klas!

21 februari 2022

Tips voor meer complimenten in de klas

ideeen voor geintegreerd lesgeven
16 februari 2021

Kansen zien in geïntegreerd lesgeven

Arrow-up