Reading:
Webinar: samenhang in het zaakvaakonderwijs en taal

Image

Webinar: samenhang in het zaakvaakonderwijs en taal

21 januari 2021

Nu kinderen weer onderwijs vanuit huis moeten volgen is het belang van efficiënte waardevolle lessen weer groter dan ooit. Dus waarom zou je dan niet meerdere vakken in één les integreren? Tijdens de eerste lockdown hebben Kidsweek in de Klas en SLO samen meerdere lessen ontwikkeld waarbij taal geïntegreerd wordt bij het zaakvakonderwijs.

Over dit webinar

Maar deze samenhang tussen vakken is niet alleen nu van toepassing, ook als de kinderen straks weer gewoon op school zijn heeft dit veel voordelen. Wat die voordelen precies zijn en hoe je dit kan implementeren in jouw lessen vertellen wij je graag tijdens het Webinar Samenhang in het zaakvaakonderwijs en taal.

Tijdens dit webinar vertellen Anne-Christien Tammes (leerplanontwikkelaar bij SLO) en Femke Ruiter (hoofd Onderwijs Kidsweek in de Klas) je alles over het belang van geïntegreerde lessen, zowel vanuit de theorie als vanuit de praktijk. Met meerdere praktijkvoorbeelden geeft dit webinar je ook handvatten om zelf met geïntegreerd lesgeven aan de slag te gaan.

Meld je aan voor dit webinar

Wanneer: 27 januari – 14:00
Waar: via de link die wordt gestuurd na aanmelding
Terugkijken: heb je je aangemeld maar komt er toch iets tussen? Geen zorgen! Je kan dit webinar op een later tijdstip terugkijken. 

Klik op de afbeelding hieronder om je aan te melden

Gerelateerde berichten

24 januari 2022

Leuke knutseltips voor Valentijnsdag

9 november 2020

Kerstontbijt op school mogelijk door Kerst Knabbelbox

Geen kerstdiner op school door coronamaatregelen? Dat kan niet, dacht Jasmijn. Samen met Jumbo, Kidsweek in de Klas en Samsam bedacht ze de Kerst Knabbelbox.

Arrow-up