Reading:
3 vragen aan onze nieuwe collega Frank

Image

3 vragen aan onze nieuwe collega Frank

11 juni 2020

In alle hectiek rondom corona zouden we bijna het goede nieuws vergeten mede te delen. Sinds 1 april heeft Kidsweek in de Klas een nieuwe accountmanager aan het team toegevoegd. Frank is inmiddels helemaal ingewerkt en staat te popelen om u te ontmoeten!

Met 3 vragen aan onze collega Frank stellen we hem aan u voor!

Wie ben je en wat is je achtergrond?

Mijn naam is Frank Snijders en ik ben sinds 1 april 2020 werkzaam als accountmanager scholen bij Young & Connected. Ik werk hier van maandag tot en met donderdag. Op vrijdag geef ik nog les aan groep 5/6 op basisschool de Vlinderboom in Loon op Zand. Ik kom dus uit het Brabantse land, uit Dongen om precies te zijn. Dat ligt naast Tilburg, de plek waar ik mijn PABO-opleiding heb afgerond. Sinds 2002 ben ik werkzaam in het basisonderwijs en heb ik in die jaren lesgegeven in de groepen 3 tot en met 8, maar voornamelijk in de bovenbouwgroepen.

Wat ga je doen bij Kidsweek in de Klas?

Bij Kidsweek in de Klas ga ik aan de slag als accountmanager. Dat klinkt meer salesachtig dan het eigenlijk is. Ik adviseer basisscholen en scholengemeenschappen in lesmethodes begrijpend lezen, woordenschat, burgerschapsonderwijs en wereldoriëntatie. Daarnaast ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze ambassadeurs.

Hoe is het om prins van Dongen te zijn?

In mijn vrije tijd ben ik zeer actief in de organisatie van het carnaval in Dongen. Tijdens deze carnavalsdagen ben ik dan zelfs ‘de baas’ van Dongen en ik ga ik tijdelijk door het leven als Prins Andreo LX. Dat is erg leuk om te doen, want je ontmoet allemaal vrolijke mensen die graag een praatje met je maken en met je op de foto willen. Het is ook bijzonder, want ik ga langs veel verschillende feesten die georganiseerd worden voor allerlei leeftijden. Van het kindercarnaval voor de basisschoolleerlingen tot en met feesten die in verzorgingshuizen worden georganiseerd.

Wilt u Frank beter leren kennen? Nodig hem dan uit voor een (digitaal) kopje koffie!

Frank Snijders
Accountmanager Kidsweek in de Klas en Samsam Magazine
Tel: 020-2467484
E-mail: f.snijders@yandc.nl

Gerelateerde berichten

5 september 2022

3 vragen aan gymdocent Timo Vogels over energizers

5 oktober 2022

Maak kans op een boekenpakket!

Esther is de bedenker van het rouwpaspoort. Jaimy heeft veel aan haar tips.
14 november 2022

Tips voor de leerkracht: hoe ga ik om met rouw in de klas?

Probeer geen oplossingen te bedenken en blijf vragen aan een leerling waar hij of zij behoefte aan heeft: praten over het verdriet, of juist niet. Esther Ruël Engelman, rouwbegeleider bij Mijn gouden traan en zelf ook leerkracht in het onderwijs, zit vol tips over hoe om te gaan met rouw in de klas.

Arrow-up