Image

Update over levering

1 april 2020

We hebben zojuist te horen gekregen dat de scholen tot en met de meivakantie dicht blijven. Wij houden u graag op de hoogte van de veranderingen in onze levering.

1. Tot en met 7 mei leveren we geen kranten aan scholen. Indien de scholen daarna weer open gaan ontvangt u de Kidsweek volgens de reguliere planning op maandag 11 mei. Mochten de scholen langer dicht blijven, dan sturen wij u tijdig een nieuwe update.

2. Het abonnement voor thuis dat ouders konden afsluiten (2 weken gratis) wordt verlengd tot en met 23 april. U en de ouders hoeven hier niets voor te doen.

3. Wij blijven digitaal lesmateriaal voor thuis aanbieden. Naast lessen voor begrijpend lezen, staan in deze map ook lessen van Samsam (burgerschap) en lessen Wereld & Taal. De lessen Wereld & Taal hebben we in samenwerking met SLO en Schooltv gemaakt. U vindt de lessen via www.kidsweekindeklas.nl/thuis. Bij elke les maken we een lesinstructie voor de ouders. 

Op een rijtje:

  • Op 9, 16 en 23 april leveren we aan ouders en maken we online lesmateriaal.
  • 30 april verschijnt Kidsweek niet bij ouders.
  • Week 19 verschijnt Kidsweek met lesboekjes op scholen. Zending ontvangt u op maandag 11 mei. 
  • Week 20 ontvangt u Kidsweek met lesboekjes op 14 mei. 

Als u nog vragen heeft over deze maatregelen, dan kunt u contact opnemen met onze lezersservice door te mailen naar lezersservice@kidsweek.nl

Wij wensen iedereen heel veel succes de komende weken!

Gerelateerde berichten

Meer in de vorm van de wereld
6 september 2022

Hoe verduurzaam je je klas? 5 tips!

25 augustus 2021

Themakalender schooljaar 2021-2022

door
14 juni 2021

Met rijke teksten de leesmotivatie bevorderen

Arrow-up