Image

Update over levering

1 april 2020

We hebben zojuist te horen gekregen dat de scholen tot en met de meivakantie dicht blijven. Wij houden u graag op de hoogte van de veranderingen in onze levering.

1. Tot en met 7 mei leveren we geen kranten aan scholen. Indien de scholen daarna weer open gaan ontvangt u de Kidsweek volgens de reguliere planning op maandag 11 mei. Mochten de scholen langer dicht blijven, dan sturen wij u tijdig een nieuwe update.

2. Het abonnement voor thuis dat ouders konden afsluiten (2 weken gratis) wordt verlengd tot en met 23 april. U en de ouders hoeven hier niets voor te doen.

3. Wij blijven digitaal lesmateriaal voor thuis aanbieden. Naast lessen voor begrijpend lezen, staan in deze map ook lessen van Samsam (burgerschap) en lessen Wereld & Taal. De lessen Wereld & Taal hebben we in samenwerking met SLO en Schooltv gemaakt. U vindt de lessen via www.kidsweekindeklas.nl/thuis. Bij elke les maken we een lesinstructie voor de ouders. 

Op een rijtje:

  • Op 9, 16 en 23 april leveren we aan ouders en maken we online lesmateriaal.
  • 30 april verschijnt Kidsweek niet bij ouders.
  • Week 19 verschijnt Kidsweek met lesboekjes op scholen. Zending ontvangt u op maandag 11 mei. 
  • Week 20 ontvangt u Kidsweek met lesboekjes op 14 mei. 

Als u nog vragen heeft over deze maatregelen, dan kunt u contact opnemen met onze lezersservice door te mailen naar lezersservice@kidsweek.nl

Wij wensen iedereen heel veel succes de komende weken!

Gerelateerde berichten

9 november 2020

Kerstontbijt op school mogelijk door Kerst Knabbelbox

Geen kerstdiner op school door coronamaatregelen? Dat kan niet, dacht Jasmijn. Samen met Jumbo, Kidsweek in de Klas en Samsam bedacht ze de Kerst Knabbelbox.

doen kinderen vrijwillig klusjes
28 mei 2018

40% van de kinderen doet vrijwillig klusjes voor anderen

Er wordt veel onderzoek gedaan naar vrijwilligerswerk. Maar hoe graag doen kinderen eigenlijk vrijwillig iets voor een ander zonder daarvoor betaald te krijgen? Samsam vroeg het 787 kinderen van 7 tot 12 jaar. En wat blijkt: 40% doet wel eens vrijwillig een klusje voor een ander. Van de kinderen die dat nog niet doen, zou 75% dat wel willen.

Arrow-up