Reading:
Back2School Schrijfwedstrijd

Image

Back2School Schrijfwedstrijd

31 augustus 2022

De scholen zijn weer begonnen! Scholen ontvangen in week 35 de Back2School-editie van Kidsweek. We hebben nu een speciale actie met het boek Een krokodil in het bad! Gi-ga-groene avonturen. Het is een verhalenbundel met verhalen van verschillende schrijvers. Hiervoor maakten wij een lesplan dat gegeven kan worden n.a.v. het verhaal Het S-woord van Maren Stoffels. 


Bekijk het lesplan

Back2School SCHRIJFWEDSTRIJD

Daag je leerlingen uit! In samenwerking met Uitgeverij Leopold organiseren wij een schrijfwedstrijd met de verhalenbundel Een krokodil in het bad. Schrijf en win een fantastisch boekenpakket voor in de klas! We verloten vijf pakketten. Hoe doe je mee?– Het verhaal Het S-woord van Maren Stoffels stopt op een spannend moment. Hoe loopt het verhaal af? Dat mogen de leerlingen zelf gaan bedenken!- Gebruik maximaal 2 A4’tjes om het verhaal af te schrijven.- Het verhaal (eventueel met tekeningen, foto’s of knutsels) mag opgestuurd worden naar scholen@kidsweek.nl.- Zijn je leerlingen nog geen geoefende schrijvers? Stuur dan een mooie tekening in over wat ze zien/wat er gebeurt.- Vermeld in het onderwerp van de e-mail ‘Schrijfwedstrijd’. Vergeet niet de naam en leeftijd van de leerling bij het verhaal te noteren.- Er kunnen tot en met 9 oktober verhalen worden ingezonden. Na 16 oktober maken wij de uitslag bekend per e-mail. Ook zullen we de winnende verhalen delen via social media.

Speciaal aanbod

Het S-woord en de andere verhalen uit de bundel lezen? Dat kan! Speciaal voor een vliegende start van het nieuwe schooljaar heeft Kidsweek een fijne actie voor kinderen thuis: Kidsweek voor maar € 1,50 per week met het boek Een krokodil in het bad! cadeau.

De afwisseling van onderwerpen, lange en korte artikelen én mooi beeldmateriaal maakt Kidsweek geschikt voor zowel ervaren lezers als voor kinderen die nog wat oefening kunnen gebruiken. Het kan daarom waardevol en leuk zijn voor kinderen om de krant ook thuis te lezen. Met een thuisabonnement ontvangen abonnees Kidsweek ook in de schoolvakanties.

Wil je dat je leerlingen meer gaan lezen? Wijs hun ouders dan op deze actie in bijvoorbeeld de nieuwsbrief of de schoolapp!


Ik wil Kidsweek met boek cadeau!


Boekenpakket Back2School

Verder lezen?

Gerelateerde berichten

9 november 2020

Kerstontbijt op school mogelijk door Kerst Knabbelbox

Geen kerstdiner op school door coronamaatregelen? Dat kan niet, dacht Jasmijn. Samen met Jumbo, Kidsweek in de Klas en Samsam bedacht ze de Kerst Knabbelbox.

3 mei 2023

5X KNUTSELEN VOOR MOEDERDAG!

door
lesgeven aan de hand van actualiteit
22 maart 2021

Wereld & Taal, lesgeven aan de hand van actualiteit

Arrow-up