Reading:
Lesideeën bij Kidsweek 35 2022

Image

Lesideeën bij Kidsweek 35 2022

31 augustus 2022

Deze week is Kidsweek extra dik. De speciale Back2School-editie staat boordevol nieuws voor kinderen, puzzels en moppen maar ook tips om ontspannen aan het nieuwe schooljaar te beginnen. Speciaal voor deze editie hebben we een aantal lesideeën op een rij gezet, veel plezier!

Speciaal aanbod

Speciaal voor een vliegende start van het nieuwe schooljaar heeft Kidsweek een fijne actie voor kinderen thuis: Kidsweek voor maar € 1,50 per week met het boek Een krokodil in het bad! cadeau.

De afwisseling van onderwerpen, lange en korte artikelen én mooi beeldmateriaal maakt Kidsweek geschikt voor zowel ervaren lezers als voor kinderen die nog wat oefening kunnen gebruiken. Het kan daarom waardevol en leuk zijn voor kinderen om de krant ook thuis te lezen. Met een thuisabonnement ontvangen abonnees Kidsweek ook in de schoolvakanties.

Wil je dat je leerlingen meer gaan lezen? Wijs hun ouders dan op deze actie in bijvoorbeeld de nieuwsbrief of de schoolapp!

Omslag Back2School krant
Kidsweek week 35

Verder lezen?

Gerelateerde berichten

15 maart 2021

‘Het leerplezier is aanzienlijk toegenomen sinds we Kidsweek gebruiken’

Rode clown gele achtergrond
6 september 2022

Gratis lesplan Week Tegen Pesten

De slogan van de Week Tegen Pesten 2022 is ‘Grapje! Moet toch kunnen?!’. Bekijk ons gratis lesplan over de grens van de grap hier.

21 februari 2022

Tips voor meer complimenten in de klas

Arrow-up