Reading:
Oproep: Meedenkers gezocht!

Image

Oproep: Meedenkers gezocht!

16 januari 2023

We zoeken meedenkers voor ons scholenpanel!

Werk je met onze lesmethode(s) en vind je het belangrijk om mee te denken over ontwikkelingen binnen het onderwijs? Wil je laten weten wat je nodig hebt op het gebied van taalonderwijs en heb je feedback op ons (huidige of toekomstige) aanbod? Neem dan plaats in ons scholenpanel! Ons scholenpanel bestaat uit enthousiaste onderwijsprofessionals die willen meedoen aan (online) meedenksessies.  

Hoe werkt het?

We houden vier meedenksessies per schooljaar. Iedere bijeenkomst is gericht op een thema, bijvoorbeeld begrijpend lezen of toetsing. Van deze sessies zal één bijeenkomst fysiek plaatsvinden (inclusief verzorgde lunch!), de andere bijeenkomsten zijn online. 

Wat krijg jij?

Als dank voor het delen van jouw bevindingen, mening en expertise ontvang je een Kidsweek goodiebag!  Meld je aan door een mail te sturen naar scholen@kidsweek.nl  

Meester Martijn Kidsweek in de Klas scholenpanel

Verder lezen?

Gerelateerde berichten

Ga aan de slag met meertaligheid in de klas.
20 november 2022

6 manieren om aan de slag te gaan met meertaligheid in de klas

Oekraïens, Turks, Pools, Chinees, Arabisch. Grote kans dat u als leerkracht deze verschillende talen ooit in het klaslokaal hebt gehoord. Een meertalige klas kan een uitdaging vormen, maar kan ook worden gezien als een enorm pluspunt. Hoezo een kostbaar en ingewikkeld landenproject organiseren? Ga op uitwisseling in je eigen klas!

15 maart 2021

‘Het leerplezier is aanzienlijk toegenomen sinds we Kidsweek gebruiken’

Arrow-up